Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 20:22

"Βρες τα φτερά σου..." τραγούδι και βιντεοκλίπ με σκηνές απο την ομότιτλη ταινία του Γιώργου Λουριδά που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

Το τραγούδι "Βρες τα φτερά σου..." είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των μαθητών του κινηματογραφικού εργαστηρίου του Γιώργου Λουριδά, που λειτούργησε στο Αγρίνιο την περίοδο Δεκ-2019 / Ιούν-2020, στα πλαίσια παραγωγής της ομότιτλης ταινίας μικρού μήκους. Το θέμα της ταινίας είναι το κυνήγι του παιδικού ονείρου μια μεσήλικης γυναίκας που εγκαταλείπει την συμβατική της ζωή για να το υλοποιήσει. Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού περιλαμβάνονται εκτός απο την ερμηνεύτρια και πολλές σκηνές απο την ταινία αυτή η οποία γυρίστηκε στο Αγρίνιο. Οι στίχοι του τραγουδιού συμβαδίζουν με το θέμα της ταινίας.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λουριδάς

Στίχοι: Τζωρτζίνα Καποπούλου
Μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών
Ερμηνεία: Καλλιόπη Ηλιοπούλου

Ηχογράφηση Φωνής: Ιάσων Ηλιόπουλος
Στούντιο - Επεξεργασία: Γιώργος Πρινιωτάκης

Το εικαστικό ανήκει στην Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου η οποία πρωταγωνιστεί και στην ταινία μαζί με την Τζωρτζίνα Καποπούλου.

Η φωτογραφία της ερμηνεύτριας ανήκει στην Άννα-Μαρία Μεσσάρη

(C)+(P) 2020 Konstantin Samson

Πληροφορίες:  ksamson.gr  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ταινία


Δείτε το βιντεοκλίπ


Στο σύνολο του μουσικού έργου περιλαμβάνονται ακόμα και μια ορχηστρική σύνθεση (εκτέλεση μελωδίας με σαξόφωνο που παίζει ο Κωστής Βαζούρας) καθώς επίσης μια διασκευή της ερμηνεύτριας με συνοδεία κιθάρας (για την ακρίβεια δυο κιθάρες) και μια ακόμα ορχηστρική έκδοση χωρίς μελωδική γραμμή (καραόκε).

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο όλες τις συνθέσεις του μουσικού έργου


 Μαθητές της σχολής ποζάρουν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων

 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Απο αριστερά όρθιοι: Λάζαρος Τσόλκας, Κώστας Καρνέταζης, Κων/νος Σαμψών, Τζωρτζίνα Καποπούλου, Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου
Απο αριστερά καθιστοί: Γιώργος Λουριδάς, Μέλισσα Σελεβίστα, Κώστας Παπαγιάννης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 11:03