Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 03:00

Στο Μεσολόγγι το νέο cover του “Stop killing time” από τον “δικό” μας Τομ Γιαννακόπουλο (βίντεο)

Αναμφισβήτητα οι τελευταίοι μήνες που χαρακτηρίστηκαν από τα περιοριστικά και προληπτικά μέτρα, που λήφθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση που έπληξε και την χώρα μας, αποτέλεσαν μεγάλο πλήγμα τόσο για την κοινωνική αλλά και την πολιτιστική ζωή.

Τόσο πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, εκμεταλλεύτηκαν αυτή την περίοδο άκρως παραγωγικά. Ένας αυτών είναι και ο Μεσολογγίτης Τομ Γιαννακόπουλος, ο ευρέως γνωστός ως Saxtom. Ο ήδη επιτυχημένος Saxophone Artist, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μεσολόγγι και έχει ήδη μεγάλες και εντυπωσιακές συνεργασίες στο ενεργητικό του, με επιτυχημένους καλλιτέχνες αλλά και με τα πιο γνωστά μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο, αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα του για να περάσει τη δίμηνη περίοδο της καραντίνας.

“Το Μεσολόγγι είναι η μεγάλη μου αγάπη και μία βασική πηγή έμπνευσης για ότι και να κάνω” όπως λέει και ο ίδιος. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της έμπνευσης αυτής, μπορεί να θαυμάσει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον προσωπικό λογαριασμό του Saxtom στο Youtube (Tom Giannakopoulos). Ο Tom επέλεξε να γυρίσει το βίντεο για το νέο cover του “Stop killing time“με θέα τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, αναδεικνύοντας αλλά και διαφημίζοντας τις σπάνιες ομορφιές του τόπου μας.

Είδαμε το βίντεο του αλλά και τον ακούσαμε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο messolonghim live και μας γεμίζει με χαρά το γεγονός ότι παιδιά του τόπου μας, με επιτυχημένες πορείες, αγαπούν τη γενέτειρά τους και δεν χάνουν ευκαιρία να την προβάλουν και να τη διαφημίσουν.

Αν και αγαπάει το Μεσολόγγι, ο Tom αδημονεί για την επιστροφή όλων στην κανονικότητα. “Ήδη πριν την καραντίνα προετοιμάζαμε όμορφες και ανατρεπτικές συνεργασίες στην Αθήνα αλλά και στη Μύκονο. Επίσης βρισκόμαστε σε συζητήσεις για κάποια συνεργασία στη Γερμανία” όπως δηλώνει ο ίδιος. Του ευχόμαστε τα σχέδιά του να πραγαματοποιηθούν και να συνεχίζει να αγαπάει και να προβάλει το Μεσολόγγι.

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 19:57