Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 19:02

Δυτική Ελλάδα: Ο εναέριος χορός της Κατερίνας Σολδάτου στο πλοίο της Greenpeace

Με φόντο τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Μία εντυπωσιακή εναέρια performance έκανε η και extreme aerial dancer Κατερίνα Σολδάτου πάνω στο κατάρτι του καραβιού της Greenpeace που είχε αγκυροβολήσει για λίγες μέρες στο μόλο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Το πλοίο σύμβολο της Greenpeace, Rainbow Warrior  πραγματοποιεί αυτό το διάστημα μία σειρά δράσεων στην Ελλάδα και με τη συμμετοχή πολιτών και καλλιτεχνών, και στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες της Ευρώπης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υιοθετήσουν ευρωπαϊκό στόχο για μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ως το 2050.

Η Κατερίνα Σολδάτου με φόντο τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για την ανάγκη άμεσης υιοθέτησης κλιματικής πολιτικής ευθυγραμμισμένης με τις δραματικές υποδείξεις της επιστήμης.

«Με τη συνεργασία αυτή, κατάλαβα ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν με πάθος και ενέργεια για την προστασία του πλανήτη μας, τόσο πιο δυνατά ακούγεται το μήνυμά μας. Δεν υπάρχουμε μόνο εμείς στον πλανήτη, υπάρχουν και άλλοι μετά από εμάς. Δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να καταστρέφει τον πλανήτη και το κλίμα μας”, δήλωσε η Κατερίνα Σολδάτου.

thebest.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 11:57

Πολυμέσα