Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 01:44

Δημιουργία προωθητικού - διαφημιστικού φυλλαδίου, για το αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας''.

Στην δημιουργία προωθητικού - διαφημιστικού  φυλλαδίου, για το αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας'' προχώρησε συνεργαζόμενη ομάδα ντόπιων ανθρώπων.
Η ανάπτυξη του αναρριχητικού πεδίου ‘’Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας’’, είναι μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής.
Το προωθητικό - διαφημιστικό φυλλάδιο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ η απο το συννημένο αρχείο. Είναι σε μορφή pdf και μπορείτε να το κοινοποιήσετε πολύ εύκολα σε οποιονδήποτε κρίνετε, είτε στην ψηφιακή, είτε στην έντυπη του μορφή.
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 12:56